A kezemet figyeld, mert csalok...

mantra_to_get_love_back_1411139560.jpg_851x315

Jó napot mindenki/bárki!

Elkezdődött az egyetem, emberek jönnek mennek, de egyre nagyobb részüket ismerem meg. Talán fontosabb, hogy ők is megismernek engem. :) Nagyszerű társaság van kialakulóban és élvezem a köztük betöltött szerepem, fontos és meghatározó része vagyok a csapatnak. Szépen kezd alakulni a háttér és az alap ahhoz, hogy építeni tudjam a kis életem. Jól érzem magam, jó a társaság, beilleszkedtem. De mint általában most sem tökéletes minden. Talán ha nem "trükközök" nem alakulnak ilyen jól a dolgok. Kell a púder, ha tökéletlen állapotodban ismernek meg vagy a gondjaiddal, akkor megtartják a távolságot tőled. Légy nyitott, vidám bármi is legyen belül. (nem is nehéz)

Ha mégis átlátnak a maszkon, akkor sincs ok a pánikra. Ha kérdezik is, hogy mi a baj... ilyenkor jön a trükk ne öntsd ki a szíved legnagyobb bánatait, hogy csalódtál olyas valakiben akiben bíztál, vagy h miért műtöttek meg nem rég de azt se, hogy kinek az életéért kell épen aggódnod. Elég ha csak a napi gondodba avatod be. Rosszul aludtál, vagy épp keveset... nem értetted teljesen az előadást. Egy apró kis problémát ossz meg az érdeklődővel, ő is jobban fogja magát érezni mert észrevette és adott esetben még segíteni is tud. Mindenki nyer :) Míg a bal kezeddel eltakartad az igazi bajokat, a jobb kezeddel hintettél egy kis varázsport amit mindenki imád. :)

Persze, ha már kialakult az a szintű kapcsolat ami ezt elbírja, akkor mehet minden más is. Felfedheted a trükköt is.

De mi van ha azt mondom, hogy csinálhatod ugyan ezt a gondolataiddal is? Miért osztanád meg mindenkivel a legdurvább, legpikánsabb vagy épp legzseniálisabb ötleteid? :) Bal kéz elrejt, jobb kéz elhint....

Szép jó éjszakát! csak előre ;)