Rn visszatért!

Üdv mindenki/bárki!

Vasárnap hazajött a nagyjából 1hónapos budapesti nyári munkából a legkedvesebb barátnőm Rn. Hiányzott és a telefon, valamint a fb nem adta meg azt a színvonalat a társalgásainknak mint egy személyes találkozó. Kevesebbet is beszéltünk és nehezen osztottuk meg egymással a fontos dolgainkat. Magam úgy gondoltam, hogy picit meg is viseli a barátságunkat ez a távolság és szituáció. Mindketten sokat dolgoztunk és tettük a dolgunk, így tényleg elég ritka volt, hogy tudjunk beszélni.
De ma! Ma végre találkoztunk is és semmi nem változott. Ugyan olyan lendülettel és hangulatban beszélgettünk mintha semmi nem történt volna. Végre beszélhettünk a fontos dolgokról, a kevésbé fontosakról és talán abba se hagytuk volna, ha nem sötétedik ránk. Jó érzés fogott el, hogy újra tudtunk beszélni a szokásos csoki társaságában. :)
Rn, épp ezért az egyik legjobb barátom. Bármiről beszélünk bármennyit, a végén van eredmény, közben nevetünk és sírunk és jól érezzük magunkat. Nincs titkunk egymás előtt mégsem érzem azt h bármikor visszaélhetne vele, bizalom lvl999... Jó egy ilyen barát/barátnő, örülök h ismerem :) Fontos, egy ilyen barát, az élet bármely területén, és nekem van! Jó, hogy visszajöttél és tudom h "nem akartad" :D de remélem jót éreztél mikor olvastad. :)
Jó éjszakát! Tovább előre!!