I'm back baby!

bender_1416707423.jpg_416x400

Jó napot kívánok mindenkinek/bárkinek!
Eddig tartott a csend, eddig tartott a nyugalom! Mostantól ismét a megszokott "rendszerességgel" jelentkezem majd. Már igazából erre a visszatérésre is 1 igazán nagy dologgal készültem. Magáról a szerelemről akartam kicsit elmélkedni, nektek kiket szeretek, de a dolgok megrekedtek a félúton. Tekintve, hogy jelen pillanatban részemről a szerelem "csak egy rohadt mágus", ahogyan azt Lukács már megénekelt. Ily módon nem csak nem szabadna írnom a szerelemről, de nem is igazán jön az összefoglaló gondolatmenet.
A szerelem helyett tehát vagyok én, régi-új és új problémákkal megoldások nélkül. (alapanyag lesz bőven) Fura, hogy egy-egy új információ mennyire feltud kavarni még ennyi idő után is, vagy mennyire kellemes meglepetéssel tölt el egy rég nem látott baráttal való találkozás és az, hogy a vártnál jobban örül neked. Felemelő érzés. De nem olyan felemelő, mint amikor rájössz, hogy CÁPA vagy nem is akármilyen... a legnagyobb, legvérszomjasabb ragadozó, amit az evolúció létrehozhatott. (Igen, ez utalás 1 korábbi bejegyzésre, ha nem érted olvasd el azt is.) A nagy felismerések közepette kedvenc egyetemem is kezdi kimutatni a foga sárgáját, de nincs visszaút! Élvezettel fogom végig csinálni ;) nem érzem az akadályokat, I can do it! A héten még bál is lesz, fogalmam sincs mi lesz vagy hogy, de a bécsi keringő, nagyon szép lesz, remélem valamilyen formában ti is láthatjátok majd. Érdeklődve figyelem a történések közepette, hogy a környezetemen kívül a kapcsolataim is változnak. A legtöbb a megfelelő irányba, szorosabb kapcsoltok felé, vagy épp megrekedtek azon a szinten ami nekem megfelel. Persze akad olyan is ami nem igazán tetszetős dolgok irányába mutat, de még semmi sincs veszve. Sőt ezt a kapcsot nem féltem, sok mindent kibírt és ha rajtam múlik ki is fog. Persze jönnek újabbnál újabb kötelékek melyek, többsége létrejöttük után rögtön el is szakadnak, de van ami marad.
Az élet zajlik és halad, néha a múlt utánad nyúl, hogy adjon 1 taslit, vagy épp a jelen ráz meg úgy mint még semmi, de neked csak a jövőbe kell tekintened.

Üdv újra itt!  Jó itt lenni, ViszlátSzevasz! Csak előre!